Contact me

Invalid Email

Luisa Mendez – Guzman

senior associate

Luisa Mendez – Guzman este avocat român calificat în biroul nostru din București. Este membră a Baroului București și de asemenea a Camerei Naționale a Consilierilor în Proprietate Industrială din România. Este expert autorizat în Achiziții.

Se specializează în legislația privind proprietatea intelectuală, oferind consultanță clienților în diferite industrii privind drepturile de proprietate industrială, drepturi de proiectare și de autor, alte drepturi aferente, precum și în industria farmaceutică. Are multă experiență și a dobândit expertiză extinsă în legătură cu numele de domeniu și toate aspectele IP privind drepturile de proprietate industrială, drepturi de proiectare și de autor, alte drepturi aferente, precum și în industria IT, media, e-commerce și publicitate. Oferă de asemenea consultanță extinsă clienților în domeniul sănătății și a legislației farmaceutice.

Luisa a oferit de asemenea consultanță unor companii internaționale în legătură cu aspecte comerciale în diferite sectoare (inclusiv companii de petrol & gaze, companie de servicii bancare și financiare la nivel global, producători farmaceutici) și a asistat un client în procedurile internaționale de punere în execuție.

Luisa vorbește fluent limba română, spaniolă și engleză.

Zone de expertiză : Proprietate Intelectuală, Soluționarea Disputelor, Proceduri de punere în Execuție, Imobiliare, probleme de conformitate și investigatorii, Achiziții publice, Energie.