new-neil-img

Contact me

Invalid Email

Neil McGregor

partner

Neil McGregor este asociatul coordonator al McGregor & Partenerii SCA, firmă de avocatură din România și Bulgaria care este asociată cu firma internațională Stephenson Harwood. Este avocat britanic comercial care lucrează în România și în țările învecinate din 1996. Este membru al Baroului din București și este de asemenea înregistrat ca avocat străin în Bulgaria.

Deși se ocupă de soluționarea disputelor de mare valoare, Neil preferă să își ajute clienții să evite apariția disputelor și a neînțelegerilor, dacă este posibil. În acest sens, are experiență vastă în a oferi consultanță și de a negocia intrările de investiții și societățile mixte dintre entitățile străine și cele române în mai multe sectoare de afaceri și industrie. Este specialist în bănci și finanțe corporative, proiecte și fuziuni, lucrări de achiziții și cedări, fiind listat în Legal 500 drept o persoană recomandată în cazurile corporative / M&A. Este de asemenea listat drept “foarte recomandat” de către Global Counsel 3000 pentru munca sa în domeniul energiei.

Tranzacțiile de care s-a ocupat Neil în ultimii ani includ numeroase proiecte de energie regenerabilă, înființarea unei rețele de centre de logistică și distribuție, achiziționarea unei companii industriale diversificate cu operațiuni în întreaga regiune, achiziționarea unei companii de curierat de vârf din România și a diferite companii din industria transportului, pe lângă livrarea de vase noi din șantierele navale din România.

Neil se ocupă de asemenea de aspecte de reglementare, conformitate și guvernare corporativă, inclusiv de munca împotriva mituirii & corupție. A condus echipa juridică care s-a ocupat de acreditarea Camerei de Comerț britanico-române de către guvernul UK. A fost ales director al Camerei de Comerț britanico-române în 2014 și este un vorbitor cu experiență în conferințe și evenimente comerciale. Este de asemenea de peste 20 de ani secretarul unei societăți private de căi ferate din UK și are experiență vastă n guvernanță corporativă și în sectorul de căi ferate.